7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

CHP ve MHP PKK ile aynı safta!

AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT GÖKSU:

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Adıyaman'daki inceleme ve ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin demokratikleşme, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi karşısında MHP, CHP, BDP, Ergenekon ve PKK'nın aynı saflarda olduğunu söyledi.

İstanbul Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman İrtibat bürosunu ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, AK Parti'de meydana gelen istifalar ve terörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde artan terör olaylarının hedefinde AK Parti iktidarını yıpratmak olduğunun altını çizen Mahmut Göksu, iç ve dış politikalarda ki başarıların bazı kesimler tarafından sindirilemediğini ifade etti.

Göksu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uyguladığı iç ve dış politikayı sadece kendilerinin değil tüm dünyanın takdir ettiğini fakat, Türkiye'nin yükselmesini istemeyen kesimlerin bunu baltalamak istediklerini söyledi.

Terörün artmasının ana nedeninin AK Parti'nin hedef alınması olduğunu belirten Göksu, "PKK'nın saldırılarının altında AK Parti hükümetini zora sokmak yatıyor. AK Parti'nin Milli Birlik ve Kardeşlik Projesini, demokratikleşme sürecini baltalamak istiyorlar. Bu demokratikleşme karşısında ne hikmetse MHP, CHP, BDP, Ergenekon ve PKK aynı saflarda yer alıyor. AK Parti'nin gösterdiği yüksek performanstan çekiniyorlar" dedi.

AK Parti'de son zamanlarda meydana gelen istifaları da değerlendiren Göksu, "Parti teşkilatlarında zaman zaman sorunlar çıkabilir ama bunlar aşılır. Yaşanan istifalar kopma olarak değerlendirilmesin. Sıkıntılı yerlerde değişim yaşanıyor. İstifa eden arkadaşlar partiden kopmuyor görevlerine devam ediyorlar. Parti içersinde aktif olarak başka görevler alıyorlar. Genel merkezle irtibatı kesmiyorlar. Parti içersinde başka bir görevde nefer oluyorlar. AK partili olmak böyle bir şeydir. Biz diğer partilerdeki

gibi değil, gönülden hizmeti kendimize seçtik" şeklinde konuştu.

AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT GÖKSU:
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 12:51:01
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 13:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?