6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

CHP'de başkanlık devir teslimi

CHP'DE BAŞKANLIK DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından başkanlık yarışını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ali Murat Bilgiç, eski başkandan görevi devir aldı.

Parti binasında gerçekleşen başkanlık devir tesliminde yeni Başkan Ali Murat Bilgiç, eski başkan ve parti üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Parti üyeleriyle tek tek tokalaşarak hayırlı olsun dileklerini kabul eden CHP İl Başkanı Bilgiç, parti içerisinden eski yeni ayrımı yapmadan çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başkan seçilmekle birlikte sorumlulukların arttığını dile getiren Başkan Bilgiç, "Bugün devir teslim töreni için biraya geldik. Önceki yöneticilerimizin çok centilmen tavırlarıyla karşılaştık. Bizleri çiçeklerle karşıladılar. Bu aşamadan sonra sorumluluklarımız arttı. Kongre süreci geldi geçti. Çok tatlı bir yarış gerçekleştik. Görevi başladığımızı belirtmek istedik. Çok ciddi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Adıyaman'da CHP'nin varlığını hissettireceğiz. Bu partide çalışmak için yönetici olmak

gerekmiyor. Parti üyelerimize de görevler vereceğiz. Dedikoduları ayıklayacağız, hiçbir şeyin üzerini örtmeyeceğiz" dedi.

CHP'nin geçmişte Adıyaman'da 4 milletvekili çıkardığını belirten Bilgiç, tekrar o günlere döneceklerine inandığını kaydederek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"CHP Adıyaman'da geçmişte 4-0 yapmıştı. Ben o günlere tekrar ulaşacağımıza inanıyorum. Eski yeni ayrımı yapmadan partimizi ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız."

CHP'DE BAŞKANLIK DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:37:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 20:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?