6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

CHP'de Bilgiç dönemi

CHP İL BAŞKANLIĞI'NA ALİ MURAT BİLGİÇ SEÇİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı'na Ali Murat Bilgiç seçildi.

Can Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık için 2 aday yarıştı. Genel merkez tarafından yaklaşık 4 ay önce ataması yapılan Erdal Oranlı ile Avukat Ali Murat Bilgiç'in aday olduğu il başkanlığı seçiminden Ali Murat Bilgiç zaferle ayrıldı. 171 delegeden 160 delegenin oy kullandığı seçimlerde 12 oy geçersiz sayılırken, Erdal Oranlı 66 oy, Av. Ali Murat Bilgiç 82 oy aldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililer Ali Murat Bilgiç'i tebrik etti. Diğer aday Erdal Oranlı da Bilgiç ile beraberlik mesajı verdi. Erdal Oranlı seçim sonunda yaptığı konuşmada, adaylardan birisinin kazanıp birisinin kaybedeceğini fakat partinin her zaman kazanacağını vurgulayarak, CHP'nin yükselmesi için kırgınlıkların ve dargınlıkların kaldırılması gerektiğini söyledi.

Av. Ali Murat Bilgiç ise, Erdal Oranlı'nın kendisi için her zaman il başkanı olarak kalacağını belirterek, parti için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bilgiç, "Beni bu göreve layık gören tüm partililere çok teşekkür ediyorum. İnşallah partililerimizin bu teveccühüne layık olurum. Erdal Oranlı ağabeyimiz, yine bizim başkanımız olacaktır. Bundan sonra daha güzel bir parti oluşması için çalışacağız. Burada kaybeden partimiz olmadı, kazanan partimiz oldu" diye konuştu.

İl Başkanı Av. Ali Murat Bilgiç'in yönetim kurulu, Sabri Akdağ, Ramazan Akgün, Yusuf Aslan, Ali Babaocak, Hüseyin Berberci, Ramazan Can, Rıza Durgun, Hasan Gürbüz, Murat Kuştepe, Celal Peker, Zeynal Abidin Sağcan, Hüseyin Şahin, Abuzer Tekinalp ve Hüseyin Zülfikaroğlu'ndan oluştu.

CHP İL BAŞKANLIĞI'NA ALİ MURAT BİLGİÇ SEÇİLDİ
CHP İL BAŞKANLIĞI'NA ALİ MURAT BİLGİÇ SEÇİLDİ
CHP İL BAŞKANLIĞI'NA ALİ MURAT BİLGİÇ SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 19:19:00
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 23:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?