7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

CHP'li Coşkun medyayı suçladı

CHP İLÇE BAŞKANI MEDYAYI SUÇLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İlçe Başkanı Av. Ali Coşkun, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine ilginin az olduğu yönünde haber yapan medyayı taraflı olmakla suçladı.

Av. Ali Coşkun parti binasında yaptığı basın açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman mitingine ilginin iyi olduğunu fakat bazı basın yayın organlarının bunu görmezden geldiğini iddia etti.

Medyayı hükümet yanlısı olmakla suçlayan Av. Ali Çoşkun, "Bazı hükümet yanlısı medya organları objektif haber yazmayarak, yanlı haber yapıyor" dedi.

Coşkun, "Miting alanındaki yoğun kalabalığı görerek yeni bir sürecin başladığını görmekteyiz. Vatandaşlarımız iktidar partinin yönetimden bıkmıştır. Ülkede esnaf, çiftçi, memur, işçi mağdur edilmiştir. Türkiye için yeni bir anlayış yeni bir iktidar dönemidir. Hükümetin basiretsizliğinden yoksulluk artmış işsizlik artmış ve her gün şehit haberleri ile karşılaşmaktayız. Bu olumsuzluklar karşısında AKP'ye yol görünmüştür. Ayrıca bir kısım medya, yanlı davranarak mitingimizi görmezden gelerek mitingimizi

karalamaya çalışmışlardır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 16:07:04
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 17:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?