6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Çiçekte öğretmenler günü indirimi

ÇİÇEKTE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İNDİRİMİ

Adıyaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi binlerce çiçek siparişi veren çiçekçiler, Öğretmenler Günü'nde satışlarının artmasını bekliyor.

Adıyamanlı çiçekçiler, çiçek fiyatlarında Öğretmenler Günü indirimi uyguladıklarını ifade etti. Akan Jet Çiçekçilik'in sahibi Ruhi Akan, "Kurban Bayramı öncesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için çiçek siparişlerini almaya başladık. İl dışından çeşit çeşit çiçek getirttik. Bunların yanında ithal çiçeklerle de takviyemizi yaptık. Fiyat konusunda da 5 yıldır hiçbir çiçeğimize zam yapmadık. Çiçekçiye gelen kimse eli boş dönmesin sloganıyla fiyatlarımızı en uygun şekilde ayarladık. İndirim uyguladık. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde satışlarımızın artmasını umut ediyoruz" dedi.

Öğretmenler Günü'nde en çok tercih edilen çiçeğin gül ve karanfil olduğunu belirten Akan, şöyle konuştu:

"24 Kasım'da en çok gül ve karanfil tercih ediliyor. Son 2 senede ise papatyaya da ilgi var. Şu an canlı gülün tane fiyatı 2,5 TL, karanfilin ise 1 TL. Güzel bir buket 5 ila 10 lira arasında değişirken, ithal çiçekler ise 10 liradan 20 liraya kadar değişen fiyatlarla satılıyor. Hediye çeşidi olarak tüketicilere binlerce seçenek sunuluyor ancak çiçek her zamanki gibi en çok tercih edilen hediyelik oluyor."

İnterflora üyesi olduklarını hatırlatan Akan, uluslararası çiçekçilik anlayışı ile dünyanın her tarafına 2 saatte çiçek ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

ÇİÇEKTE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İNDİRİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 17:49:03
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 00:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?