6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Çocuk parkı tahrip edildi

ADIYAMAN'DA ÇOCUK PARKI TAHRİP EDİLDİ

Adıyaman'ın Kayalık Mahallesi'nde bulunan çocuk parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Adıyaman Belediyesi tarafından SODES projesi kapsamında Kayalık mahallesinde yapılan çocuk parkının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilmesine Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tepki gösterdi. Bir yıl önce yapılarak hizmete sunulan parkın kamelyası gece geç saatte yıkılarak tahrip edildi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye sınırları içerisinde park, yeşil alan ve çocuk oyun alanları bakımı onarımı ve yenilenmesi noktasında durmadan çalıştıklarını ve bu çalışmalar neticesinde modern bir kent haline geldiklerini kaydetti. Büyükaslan, "Ancak her nedense, zaman zaman yapmış olduğumuz insan odaklı hizmetlerimize birileri tarafından gölge düşürülüyor. Buna bir anlam veremiyoruz. Kayalık mahallesinde yaptığımız çocuk parkı ikinci kez tahrip edildi. Burada vatandaşlarımız rahat nefes

alabilsin, dinlenebilsin ve çocuklar gönüllerince eğlenebilsin düşüncesiyle modern bir park yaptık. Ama birilerin gidip tahrip etmesi anlaşılır gibi değil. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranmasını istiyoruz. Yaptığımız hizmetlerimiz memleketimiz için oldukça önemlidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 18:23:03
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 18:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?