1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Çocuklara kırtasiye yardımı

Adıyaman Fevzi Çakmak Lisesi öğrencilerine bir ilaç firması tarafından kırtasiye yardımı yapıldı.

Pfizer ilaç firmasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başlattığı kırtasiye yardım projesi kapsamında Fevzi Çakmak İlköğretim Okuluna bin adet kırtasiye yardımı yapıldı. Türkiye genelinde 18 ilde 10 bin öğrenciye yapılacak olan kırtasiye yardımlarının bin adeti Fevzi Çakmak İlköğretim Okuluna yapıldı.

Bu kapsamda Türkiye genelinde en fazla yardım alan okul olan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri, Pfizer firması yetkililerine çocuklara kitap okuma yollarının sevdirilmesi konusunda tiyatro oyunu sahneledi.

Pfizer ilaç firmasının başlatmış olduğu bu kampanyaya Adıyaman genelinde tek başvuru yapan okul olan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Sivil, eğitime verilen destek kampanyalarını yakından takip ettiklerini belirterek, eğitime yapılan yardımların çok önemli olduğunu söyledi.

Geleceğe dair yapılacak olan yatırımların öğrencilerden geçtiğini dile getiren Sivil, geleceğe yapılabilecek en hayırlı ve en önemli yatırımın eğitime yapılan yardımlar olduğunu kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?