6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Çocuklarımız trafiğe güvenli çıkacak

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amirliği ilköğretim okulu öğrencilerine trafik semineri verdi.


Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde gerçekleştirilen seminerde İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, Trafik Tescil ve Denetleme Amiri Emin Saykal ve Trafik Polisi Mehmet Balta ile birlikte okul geçidi görevlilerinin çalışma usul ve esasları, kıyafetleri ve taşıyacağı işaretler konusunda bilgi verdi.


Gazi ilköğretim Okulu ile Celal Bayar İlköğretim Okulu'ndan 17 öğrencinin katıldığı seminer ardından öğrencilere trafiğin güvenli geçişini sağlamak amacıyla İsmet Paşa Caddesi üzerinde trafik polisleri nezaretinde uygulamalı eğitim verildi.


Kahta İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı, öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında trafik akışını dikkatli ve düzenli sağlanması için bire bir eğitimden geçtiğini bu eğitim sonrasında okul geçit görevlilerinin daha önce belirlenen güzergahlarda seyir halindeki sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda ikna edici bir çalışma başlattıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 13:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?