6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Çok ciddi petrol keşifleri yapıldı!

TPAO GENEL MÜDÜRÜ UYSAL, BAŞKAN BÜYÜKASLAN'I ZİYARET ETTİ

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Mehmet Uysal ve Genel Müdür Yardımcıları Besim Şişman, Murat Altıparmak ile Bölge Müdürü Halil Murat Demir'i makamında kabul etti.

Petrol sahalarını incelemek üzere Adıyaman'a gelen TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Büyükaslan ziyaretçileriyle uzun süre sohbet etti. Büyükaslan'ın gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü mutlu olduklarını ifade eden Genel Müdür Uysal:"Adıyaman'a zaman zaman geliyoruz. Bu vesileyle Sayın Belediye Başkanını ziyaret etmeyi düşündük. Bizleri kabul buyurduğu ve nezaket gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz. TPAO olarak Adıyaman önemli bir bölgemiz. Son yıllarda burada çok ciddi petrol keşifleri yapıldı. Arkadaşlarımız bölgede yoğun olarak çalışmaktadırlar. Gerçekleşen çalışmaları yerinde görmek amacıyla gelmiş bulunmaktayız. Petrol olarak Adıyaman ili ileride çok önemli bir konuma gelecektir" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "TPAO heyetini kentimizde görmekten ve makamımızda ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. TPAO ülkemizde ayrı bir yeri olan ve çok önemli bir kuruluştur. Her sondaj kuyusundan çıkan petrol ülkemizin ekonomisine katkı sunmaktadır. Bundan dolayı bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Şambayat havzasında yapılan petrol arama çalışmalarında rezervi yüksek petrolün üretilmesi bizleri mutlu kılmaktadır. Bölge müdürlüğünün Adıyaman'da olması dolayısıyla ilimize yatırımlar gelmektedir. İstihdama katkı sunulmaktadır" dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Büyükaslan tarafından Genel Müdür Uysal'a ve beraberindekilere, üzerinde Adıyaman Belediyesi logosu bulunan birer plaket takdim edildi.

TPAO GENEL MÜDÜRÜ UYSAL, BAŞKAN BÜYÜKASLAN'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:13:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?