3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN

Coşkun Sabah rüzgarı esti

Hyundai Adıyaman Temsilciliği tarafından düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, söylediği şarkılarla hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Adıyaman Cumhuriyet  Spor Salonu’nda düzenlenen konseri, Adıyaman Valisi Hikmet Tan, eşi Sevdeğer Tan, Garnizon Komutanı Albay Namık Boran, Emniyet Müdürü Süleyman Güleç ve çok sayıda vatandaş izledi. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nden parçalar seslendiren Coşkun Sabah, "Nemrut’un Kızı" şarkısını seslendirdiğinde salonda bulunan 500 kişi şarkıya eşlik etti. Doğu ve Güneydoğu şehirlerinde konser vermekten mutlu olduğunu kaydeden Sabah, "Her akşam ayrı bir kentte güzel insanlar ile buluşuyoruz. Bundan dolayı çok sevinçliyim ve konser turuma devam edeceğim" dedi.

Hyundai otomobil firması tarafından organize edilen Coşkun Sabah konserlerinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin turu, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Adana illerinde devam edecek. Konserlerin, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri’nde de düzenleneceği bildirildi.

adıyaman
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2004 Pazartesi 11:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa akdağ IP: 78.171.202.xxx Tarih : 20.09.2008 15:24:04

süpersin abi ya dünki realdeki konserinde hele damardan girdin ağlatcaqtın beni hastanım şarkılarının :)Seni çoq sefiom coşkun abiii!!!