1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Dansçı güvercinler

Adıyaman'da bir düğün törenine getirilen ve saray kuşu olarak bilinen güvercinler, müzik eşliğinde oynayınca davetlileri şaşkına çevirdi.

Adıyaman Kuş Sevenler Derneği Başkanı Nizamettin Fidancı'nın kardeşi Hacı Abuzer Fidancı'nın belediye düğün salonundaki düğün töreninde güvercin sürprizi yaşandı.

Dernek Başkanı Nizamettin Fidancı, saray güvercinlerini düğün törenine getirerek gelin ve damadın bulunduğu masanın üzerine bıraktı. Davetliler eğlenirken, masa üstündeki güvercinler çifte telli müzik eşliğinde oynamaya başladı.

Güvercinlerin orkestranın müziği eşliğinde oynadığı gören davetliler eğlenmeyi bırakarak, oynayan güvercinleri izlemeye başladı.

Müziğin ritmiyle hareket eden ve başlarını oynatan güvercinler davetlileri şaşkına çevirdi. Davetliler ritim tutarak güvercinlerin oynamasını izledi. Gelin Hülya Fidancı ve damat Hacı Abuzer Fidancı gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, güvercinler gelinin elinin üzerine çıkarak burada da oynamaya devam etti.

Güvercinler sahibi Nizamettin Fidancı, kuşların daha önceden müzik eşliğinde hiç oynamadığını ve fiyatının 200 YTL olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 17:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?