6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Darp zanlıları yakalandı

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINI DARP EDENLER YAKALANDI

2 ay önce Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş'u sopalarla dövdükleri iddia edilen 4 kişi, polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 ay önce Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Yeşilyurt Mahallesi Yeşilyurt Caddesi üzerinde bulunan evine giderken gece geç saatte kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğramıştı. Başına sopalarla vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Durmuş, ameliyata alınmıştı. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği günden itibaren Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş'u darp eden şahısların bulunması için çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde olayla ilgili olduğu gerekçesiyle 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü olayla ilgili olmadığı için polis tarafından serbest bırakılırken, 4 kişi adli makamlara sevk edildi.

Gözaltına alınan şahıslar içerisinde Belediye Güvenlik Amiri olan Ş.A. başta olmak üzere, Ş.A'nın yeğeni K.A., Ş.A.'nın ağabeyi A.A. ile M.R.A. polis tarafından adli makamlara çıkartıldı. Şahıslardan Ş.A.'nın evinde yapılan aramada 1 adet el bombası, 1 adet tüfek, 1 adet tabanca, 1 adet 7.65 mm tabanca, bu silahlara ait 128 adet mermi, 1 adet 50 santim uzunluğunda tahta sopa bulundu. A.A. ve K.A. isimli şahısların evlerinde ise 70 cm olan ucu çivili sopa bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINI DARP EDENLER YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 16:55:03
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 17:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?