1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Destek kampanyası büyüyor

Gaziantep basınının desteğiyle her geçen gün büyüyen ve markalaşma yolunda ilerleyen Destek Ol Senin de Takımın Olsun kampanyası, çevre illere de sıçradı.

Desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğü ve 800 okul 150 bin sporcu çocuk hedefine adım adım yaklaşıldığı Destek Ol Senin de Takımın Olsun çerçevesinde, Asım Spor öğrencilere forma dağıttı. Eğitime ve spora desteklerinin süreceğini ifade eden Asım Spor Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yozbatıran, "Kuruluş olarak Gaziantep merkezde bir okul, köylerimizden de bir okul seçmiştik. Bu kapsamda 24 Kasım İlköğretim Okulu ve Nurdağı ilçemize bağlı Kartal Köyü ilköğretim Okulu'na ihtiyaç duydukları forma, eşofman ve çeşitli spor malzemelerini bağışladık. Şimdi de Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Belören Beldesi İlköğretim Okulu'na forma desteğinde bulunduk. Çocuklarımızın gözlerindeki o ışıltı, o sevinç bizlere inanılmaz bir mutluluk vermiştir" dedi.

Eğitim kurumlarına desteklerinin süreceğini kaydeden Yozbatıran, "Spor alt yapısının geliştirilmesi yönündeki bu kampanyanın başarıya ulaşması gelecekte ünlü sporcuların da çıkmasına vesile olacaktır. Okullarımızdaki öğretmenler insanüstü gayretle çocuklarda spor alışkanlığını 7 yaşından itibaren kazandırmaya çalışmaktadır. Bizlerin görevi; bu öğretmenlerimizin derslerde ihtiyaç duydukları malzemeleri temin ederek onlara vermek olmalıdır. Destek Ol Senin de Takımın Olsun kampanyası organizasyonunu üstlenen HCR Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Özil ve Kampanya Genel Koordinatörü Ali Babat'ı yürekten kutluyorum" dedi.

Formalarına kavuşan Belören İlköğretim Okulu öğrencileri sevinçlerini dile getirirken, "Gaziantep'te okulların spor malzemelerinin karşılandığı bir kampanya yürütüldüğünü duyduk. Kampanyayla ilgili olarak araştırmada bulunduk ve kampanyayı yürütenlerle irtibata geçtik. Gaziantep'e bağlı bir okul olmamıza rağmen bize de yardım edebileceklerini söylediler. Asım Spor Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yozbatıran'ın okulumuzun formalarını karşılaması bizleri mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 12:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?