2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Devlet Hastanesi kalitesini tescilledi

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin TS EN ISO 9001-2000 kalite belgesinin devamına karar verildi.

Devlet hastanesinde denetmenler tarafından iki gün boyunca süren dış denetim neticesinde TS EN ISO 9001-2000 kalite belgesin devam etmesi yönünde denetmenler tarafından karar verildi. Kalite yönetim sisteminin genel şartlarına hastane proseslerine, dokümantasyon şartlarına, hizmet gerçekleştirme, ölçme, analiz gibi veriler denetim ekibi tarafından incelendi.

İnceleme sonrasında hiçbir uygunsuzluğa rastlanılmadığı, hastanenin tüm faaliyetleriyle ve verilen hizmetleriyle iyi bir düzeyde olduğu belirtildi. Hastane yönetimine ve çalışanlarını yaptıkları çalışmalardan ve verdikleri hizmetlerden dolayı kutlayan denetim ekibi, kalite belgesinin devamına karar verildiğini beyan etti.

Hastane Başhekimi Dr. Mehmet İnan, hastanenin kalitesinin yeniden tescillenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kalitemizin tescillenmesi bizim için gurur verici bir olaydır. Yaptıkları çalışmalarından ve gösterdikleri özveriden dolayı, tüm hastanemiz çalışanlarına teşekkür ediyor ve başarılarımızın devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 17:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?