6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Devlet hastanesinde doçentlik sevinci

DEVLET HASTANESİNDE DOÇENT DOKTOR

Adıyaman Devlet Hastanesi Endokrinoloji Uzm. Dr. Serpil Salman, büyük bir başarıya imza atarak doçentlik unvanı aldı.

Eğitim ve araştırma hastaneleri ve üniversitelerde görev yapan doçent doktorların arasına Adıyaman Devlet Hastanesi Endokrinoloji Uzm. Dr. Serpil Salman'da katıldı. Doçentlik unvanı alan Serpil Salman, hastanede basın açıklaması düzenledi.

Doç. Dr. Serpil Salman, kendisinin 19 yıllık doktor olduğunu ve doçentlik unvanını alabilmek için sürekli çalıştığını ve bu çalışmanın sonunda doçentlik unvanını aldığını söyledi. Zor bir çalışma dönemi geçirdiğini belirten Doç. Dr. Serpil Salman, yaklaşık 200 yerli yayın, 30 yabancı yayın hazırladığını ve birçok konuda araştırma ve sunum yaptığını kaydetti.

Doç.Dr. Serpil Salman, üniversiteler arası kurulun açtığı sınava iyi hazırlandığını vurgulayarak, "Ülkemizde eğitim ve araştırma hastaneleri ve üniversitelerde bu unvanlar var fakat devlet hastanelerinde doçent sayısı yok denecek kadar az. Mecburi olarak Adıyaman'da görev yapıyorum. Meslek hayatıma burada mı yoksa başka bir ilde mi devam edeceğim belli değil. Burada ki görevim süresince doçentlik unvanı almamda hastane yönetimi ve ailemin desteklerini hep gördüm" dedi.

DEVLET HASTANESİNDE DOÇENT DOKTOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 12:17:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 12:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?