1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Devlet hastanesinde modern hizmet

Sağlık alanında birçok ilke imza atan Adıyaman Devlet Hastanesi’nde hizmet ağı genişletilirken, fizik tedavi merkezine getirilen cihazlarla hastalara daha modern bir hizmet veriliyor.

Adıyaman'da yıllardır eksikliği hissedilen fizik tedavi merkezlerinde kullanılan cihazlar Adıyaman Devlet Hastanesi tarafından kullanılmaya başlandı. Fizik tedavi merkezine gelen hastalara daha modern ve teknolojik imkanlarla hizmet vermek için çalışmalarını sürdüren hastane doktorları, fizik tedavi merkezinde artık koşu bandı, girdap banyosu, bisiklet ve kırıklar için kullanılan özel bir cihazla hastalarını muayene edebiliyor.

Adıyaman Devlet Hastanesinin her geçen gün hizmet ağını genişlettiğini belirten Başhekim Uzm. Dr. Mehmet İnan, yeni getirilen cihazlarla hastaları daha etkin bir şekilde tedavi etme imkanı bulduklarını kaydetti. Fizik tedavi ünitesine getirilen cihazlar sebebiyle hasta sayısında büyük bir artış yaşandığını ifade eden İnan, hastaları sağlık alanında eksik kalan hizmetlerle tanıştırmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Bu arada, fizik tedavi merkezinin de restore edildiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 17:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?