6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Doktor atamaları yapıldı

HEKİM ATAMALARI YAPILDI

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, 32. dönem devlet yükümlülüğü kurası ve 2010 yılı 1. dönem yeniden açıktan atama kuralarının sonuçlandığını açıkladı.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin taş, müdürlükte yaptığı basın açıklamasında ataması yapılan hekimlerin atama yerleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Mehmet Emin Taş, Sağlık Bakanlığınca 32. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurasıyla 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne 1 uzman hekim, Adıyaman Devlet Hastanesi'ne 5 uzman hekim, Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne 4 uzman hekim, Kahta Devlet Hastanesi'ne 4 uzman hekim, Gerger Toplum Sağlığı Merkezi'ne 1 pratisyen hekim olmak üzere toplam 15 hekimin atandığını söyledi.

Mehmet Emin Taş, 2010 yılı 1.dönem ilk defa ve yeniden açıktan atama kurası sonuçlarının da açıklandığını belirterek, atamaların şu şekilde olduğunu söyledi:

"Adıyaman Devlet Hastanesi'ne 3 uzman hekim, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine 1 uzman hekim, Kahta Devlet Hastanesi'ne 2 uzman hekim ve 1 pratisyen hekim, Çelikhan Devlet Hastanesi'ne 1 pratisyen hekim ile 1 diş tabibi, Gerger Toplum Sağlığı Merkezi'ne 1 pratisyen hekim ile 1 diş tabibi, Kahta Toplum Sağlığı Merkezi'ne 1 pratisyen hekim ile 1 diş tabibi, Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne 5 diş tabibi, Samsat Toplum Sağlığı Merkezi'ne 1 diş tabibi atamasının yapılırken, Tut Devlet

Hastanesi'ne 1 diş tabibi olmak üzere toplam 10 diş hekimi, 4 pratisyen hekim ve 6 uzman hekimin ataması yapıldı. Bu atamalarla, ilimizin hekimler noktasında asgari düzeye inmiş oldu. İlimize atanan bu hekimlerle birlikte sağlık alanında daha verimli hizmet vereceğiz".

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:11:02
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?