6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Doktorlar İsrail'i protesto etti

DOKTORLAR İSRAİL'İ PROTESTO EDEREK YÜRÜDÜLER

Adıyaman Tabip Odası yaptığı basın açıklamasıyla İsrail'i protesto etti ve Demokrasi Parkı'na kadar yürüyerek, hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerinde bulundular.

Tabip Odası Başkanı Servet Kölgelier ve yönetim kurulunun yanı sıra çok sayıda doktor basın açıklamasına katıldı. Odanın salonunda yapılan basın açıklamasında başkan Servet Kölgelier; Saldırgan İsrail'i kınadıklarını belirterek, şehit olanlara Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kölgelier, "Kimliği, inancı, kültürü ne olursa olsun insanın yaşaması ve yaşatılması adına tüm gücüyle çalışan hekimler alarak, kelimelerin ifade etmekte yetersiz kaldığı bu vahşetin bir daha yaşanmamasını ve ambargonun derhal kaldırılmasını istiyoruz. En azından bu kadarını yapma konusunda insanı ve vicdani sorumluluğumuz olduğu düşüncesi içersindeyiz. İlimizin şehidine ve diğer şehitlere Allah'tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Basın açıklamasının ardından doktorlar odadan Demokrasi Parkı'na kadar yürüdüler. Burada bulunan çadırda ki kişilere taziye dileklerini ilettiler.

DOKTORLAR İSRAİL'İ PROTESTO EDEREK YÜRÜDÜLER
DOKTORLAR İSRAİL'İ PROTESTO EDEREK YÜRÜDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 15:20:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 18:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?