6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Düğün dönüşü kaza: 5 yaralı

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 5 YARALI

Adıyaman'da düğünden dönen bir ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin savrulması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı. Yaralılar Adıyaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Adıyaman'dan kız alan Gaziantepli aile, düğün için Adıyaman'a geldi. Düğün sonrası gelin ve damadı Gaziantep'e götürmek için yola çıkan konvoydaki aynı aileden 5 kişi bulunan bir otomobil kaza yaptı. Doğumevi istikametinden Adıyaman merkez istikametine doğru gelen 27 BS 140 plakalı Mesut Saluhan yönetimindeki otomobil Sakarya Caddesi üzerinde savrulmaya başladı. Süratli olduğu iddia edilen otomobil, sürücüsünün de direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu karşı şeride geçti. Karşı şeritte araç bulunmaması

olası bir faciayı önlerken, savrulmaya başlayan otomobil orta refüje çıktı. Refüjde 4 ağacı yerinden söken otomobil, devirdiği aydınlatma lambasının direğine çarparak durabildi.

Kaza sonrası ön tekeri refüjde, arka tekeri ise yolda bulunan otomobil içerisinde bulunan Meltem(29), Besime(28), Nezir(30), Sidar(2) ve araç şoförü Mesut Saluhan hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gelin arabasında bulunan ve kazanın şokunu kısa süre üzerlerinden atamayan gelin ve damat ise kaza mahallinde şaşkın gözlerle gelişmeleri izledi.

Öte yandan, kazaya karışan otomobil çekici ile olay mahallinden kaldırılırken, kaza nedeniyle kısa süre trafiğe kapanan yol yeniden trafiğe açıldı.

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 5 YARALI
DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 5 YARALI
DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 15:17:00
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 16:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?