6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Düğün evi yas evine döndü

DÜĞÜN EVİ YAS EVİNE DÖNDÜ

Adıyaman'da, sünnet düğünü için gittiği köyde babası ve kardeşiyle birlikte baraj suyuna giren ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi boğularak hayatını kaybetti.

Adıyaman merkezde ikamet eden Çeçen ailesi, yakınlarının sünnet düğününe katılmak üzere Akyazı köyüne gitti. Sabah saatlerinde köye giden Çeçen ailesi, düğün saatini köy içerisinde gezinerek beklemeye koyuldu.

Babası Osman ve kardeşi Fatih ile birlikte Fırat nehri kıyısına giden Hakan Çeçen (13), suyun kıyısında serinlemeye başladı. Kardeşi ile birlikte serinleyen Hakan Çeçen, bir anda dengesini kaybederek suyun derinliklerine gömüldü. Bu sırada kardeş Fatih Çeçen de boğulma tehlikesi geçirdi. Suda çırpınan çocuklarını kurtarmaya çalışan baba Osman Çeçen, küçük oğlu Fatih'i kurtarırken Hakan Çeçen suda kayboldu.

Bunun üzerinde sünnet düğünü hazırlıkları yapan Atak ailesi ve köy halkı olay mahalline geldi. Suda kaybolan genci aramaya başlayan yakınları, baraja bir olta attı. Kıyıya 6-7 metre uzaklıkta metrelerce derinlikte oltaya takılan gencin cesedi yakınları tarafından kıyıya çıkarıldı.

Daha sonra olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedi, köy içerisinde bulunan bir evin önüne getirdi. Olay yerine gelen savcı tarafından yapılan otopsinin ardından ceset Adıyaman Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hayatını kaybeden gencin annesi ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, babası Osman Çeçen ve kardeşi Fatih Çeçen uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamadı.

DÜĞÜN EVİ YAS EVİNE DÖNDÜ
DÜĞÜN EVİ YAS EVİNE DÖNDÜ
DÜĞÜN EVİ YAS EVİNE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 17:41:02
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 18:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?