1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Eğitim-Bir-Sen üyeleri piknikte buluştu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adıyaman şubesi tarafından üyelerine yönelik düzenlediği pikniğe bine yakın kişi katıldı.


Bu yıl 4.'sü düzenlenen piknik Atatürk Baraj Gölet sahilinde bulunan Sahre-i Gazihan Dede'de gerçekleştirildi. Milli Eğitim yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve üyeler pikniğe katıldı. Üyeler aileleri ile birlikte piknik yapma imkanı buldu.


Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, dördüncüsü düzenlenen piknikte beraberlik, dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneğinin gösterildiğini belirterek, "Memur-Sen'in ve Eğitim-Bir-Sen'in Türkiye'nin sivilleşmesi, demokratik ve hukuk devleti olmasındaki önemli rolü ve katkıları herkesçe bilinmektedir. Eğitim-Bir-Sen demek, çözüm demektir. Çözümden, birlik ve beraberlikten, dayanışma ve kaynaşmadan yana olan tavrımız sürecektir. Buradaki ortam bunun en güzel göstergesidir. 2008 Mayıs mutabakat metnine göre Eğitim-Bir-Sen yine Adıyaman'da yetkili sendikadır. Yetkili olmada herkesin payı vardır. Bu vesile ile herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.

..
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 14:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?