6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Eğitim-Bir-Sen'den Gül'e destek

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı toplumun değişik kesimlerinden olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarından da destek mesajları geldi.


Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Sekreteri Neşet Taner, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesini büyük bir sevinçle karşıladıklarını belirterek milli iradenin tecelli ettiğini söyledi.

Taner, "Milli iradenin tecelli edişinden ve demokratik mekanizmanın sağlıklı işleyişinden duyduğumuz bu mutlu sonucun, milletimize ve devletimize hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyor, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün de bu saygın makamda üstün hizmet ve başarılarının devamını diliyoruz. Özellikle sivil topluma ve görüşlerine değer veren tutumuyla Gül'ün demokratik katılımın gerçekleşmesinde, parlamenter demokratik sistemin işleyişinde, ülkenin normalleşerek büyüyüp güçlenme hamlelerinin hızlanmasında büyük bir rolü ve katkısı olacağına inanıyoruz. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev dönemi, Türkiye'de her anlamda yeni bir sayfanın açılacağı; adil, güçlü ve saygın bir devlet olarak ülkemizin dünyada hak ettiği üstün konuma geleceği tarihi bir dönem olacaktır" açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 18:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail Şahin IP: 212.175.112.xxx Tarih : 6.12.2007 14:18:25

Birazda ahde vefa..Başka biri olsaydı destek olurmuydunuz?Tabiki ideolojiniz aynı olduğu için destek olacaksınız.F.G efendinizin hatırına...