6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Eğitim müfettişi genel kurulu yapıldı

EĞİTİM MÜFETTİŞİ GENEL KURULU YAPILDI

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanlığı 2010-2011 eğitim öğretim yılı sene başı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Adıyaman Öğretmenevi Abdulgafur Büyükfırat salonunda düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Boz ve eğitim müfettişleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, 2010-2011 eğitim öğretim yılında öncelikli olarak ele alınması gereken konuları dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, "Milli Eğitim temel kanunu ve eğitime ilişkin diğer kanun ve yönetmeliklerin uygulanması yönünde, mülki idare amirleri ile eğitim yöneticileri işbirliği içindedir. Çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarının giderilmesi, eğitimde niteliğin artırılması yönünde gerekli hassasiyeti bir önceki yıldan daha fazla göstermemiz gerekmektedir. Eğitim işlerinin daha iyiye götürülebilmeleri için hayırsever ve okul çevresi ile destekleri alınabilecek gönüllü kuruluşların da harekete

geçirilmeleri, okul gelişimine destek sağlanması yönünde çaba harcaması önem arz etmektedir" dedi.

Eğitim Müfettişleri Başkanı Yaşar Boz ise, öğretim yılları arasında sağlıklı mukayeseler yaparak çalışmaların daha verimli hale gelmesi için çok gayret sarf edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bu tür toplantılarda alınan kararların bütün il çapında ilgililerce ve eğitim müfettişlerince samimi olarak uygulanması halince başarının daha da artacak" diye konuştu.

Genel kurulda eğitimin genel sorunları tartışıldı.

EĞİTİM MÜFETTİŞİ GENEL KURULU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 10:08:05
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 14:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?