1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Eğitim-Sen'den Alaköse'ye ziyaret

Eğitim-Sen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Sayim Gültekin ve Gülçin İsbert ile Eğitim-Sen Adıyaman şube yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'yi ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'yi ziyaret eden Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman'ın eğitimine katkı sağlayan bir sendika olduklarını dile getirdiler. Ziyaret çerçevesinde Adıyaman'ın eğitim çıtasını yükseltmek için çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, eğitimde başarıya ulaşmanın yöntemlerini sıraladı.

Amaçlarının bir okuldan birkaç öğrenciyi değil, o okulu top yekun bütün öğrencilerinin başarılı olmasını sağlamak olduğunu kaydeden Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, yapımına başlanan 48 dersliğin gelecek eğitim ve öğretim yılına biteceğini belirterek, Adıyaman'da derslik eksiğinin yanı sıra öğretmenevi sıkıntısının da bulunduğunu açıkladı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Alaköse, Adıyaman'ın eğitimi noktasında eğitim sendikalarının yaptığı faaliyetlerin daima destekçisi olduklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 11:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?