1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Ekmeksiz kimse kalmasın'

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman şubesi 'Ekmeksiz Kimse Kalmasın' kampanyası başlattı.

Gazi İlköğretim Okulu bitişiğinde bulunan Başak unlu mamullerinde start alan kampanyanın açılışına İHH Adıyaman Şube Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci katıldı.

Kampanya, katılımcıların kurdele kesmesi ile başladı. Maddi durumu kötü olan vatandaşların evlerine ücretsiz olarak ekmek götürmelerini sağlamak için başlatılan kampanya kapsamında katılımcılar da sepete ekmek koydu.
Vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağıran İHH Başkanı Abdurrahman Gündüz, Adıyaman'da ekmeğe muhtaç olan birçok ailenin bulunduğunu ve maddi durumu yerinde olmayan vatandaşların kurulan ekmek stantından ekmeklerini alabileceklerine vurgu yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası olarak kampanyaya destek sağladıklarını dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman, oda olarak kampanyaya desteklerinin süreceğini açıkladı.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci ise, evlerine sıcak ekmek götüremeyen vatandaşların bu tür kampanyalar ile sofralarına sıcak ekmek götürebilecek olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti.

Kampanyanın startında 250 ekmeğin sepete konulduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 19:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?