1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Elektrik kabloları yeraltına alınıyor

ELEKTRİK KABLOLARI YERALTINA ALINIYOR

Adıyaman'da Göksu Edaş ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bir yılda 45 kilometre elektrik kablosu yeraltına alındı. Çalışmalar devam ederken, Göksu Edaş Müdürü Mehmet Yaşar'da çalışmaları yerinde inceleyerek, yakından takip ediyor.

Şehir merkezi orman binası civarında devam eden çalışmalarla birlikte çevreye verilen rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan özür dileyen Göksu Edaş Müdürü Mehmet Yaşar, çalışmaların tamamlanmasının ardından Adıyaman halkının daha kaliteli ve modern bir hizmetle tanışacağını söyledi. Çalışmaların ilçelerde de sürdüğünü dile getiren Yaşar, bugüne kadar 4 kilometrelik kablo yeraltına alınmışken, bu yıl şu ana kadar 45 kilometrelik elektrik kablosunun yeraltına alındığını kaydetti.

Kabloların yeraltına alınmasının doğaya fayda sağladığını ve görüntü kirliliğini engellediğini ifade eden Göksu Edaş Müdürü Mehmet Yaşar, kabloların yeraltına alınması çalışmalarının 2010 yılında da devam edeceğini belirtti. Yaşar, bugüne kadar yeraltına 3 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını sözlerine ekledi.

Göksu Edaş'a fatura ödemek için kenttin uzak mahallelerden gelen vatandaşları yormamak ve onlara daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla kent merkezine tahsilat merkezi açacaklarının müjdesini veren Yaşar, 2003 yılında göreve geldiğini ve 2003 yılında berri bu projeyi uygulamaya geçirebilmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

ELEKTRİK KABLOLARI YERALTINA ALINIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 15:10:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 20:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?