6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Elektrikçi akıma kapıldı

ARIZA GİDERMEK İSTEYEN ELEKTRİKÇİ AKIMA KAPILDI

Adıyaman'da bir okulun elektrik arızasını gidermek için elektrik direğine çıkan elektrikçi, akıma kapılarak hayatını kaybetti. Aynı alanda bir gece öncesinde Göksu Edaş elektrik arıza ekibinden bir kişi de akıma kapılmıştı.

Adıyaman Lisesi bahçesinde okulun elektrik arızasını gidermek için elektrik direğine çıkan Yılmaz Elektrik işletmesi sahibi Faruk Yılmaz (35) direk üzerinde arızayı gidermek için çalışırken, birden bire elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılarak metrelerce yüksekteki direkten yere düşen Yılmaz, olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan bütün müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Ekmek parasını kazanırken hayatını kaybeden Yılmaz'ın son işinde kullandığı aletler

ve giydiği ayakkabı ile iş yerinin logosunun bulunduğu araç elektrik direğinin dibinde kaldı.

Polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulunurken, henüz 24 saat geçmeden aynı alanda ikinci elektrik çarpması vakasının yaşandığı tespit edildi. Bir gece öncede, Yılmaz'ın akıma kapıldığı direğin birkaç metre ilerisinde bulunan elektrik direğinde Göksu Edaş elektrik arıza ekibinden Mehmet Erdil (52) elektrik akımına kapılmıştı. Olay sonrası ağır yaralanan Erdil, Adıyaman Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Erdil'in burada yapılan müdahaleler sonucunda sol kolunun ve sol ayağının kesildiği öğrenildi. Erdil'in hayatı tehlikesi devam ediyor. Mahalle sakinleri bir günde ikinci kez aynı olayı yaşadıkları için üzgün olduklarını belirterek, vakaların 'tedbirsizlik sonucu mu?' meydana geldiğini merak ettiklerini dile getirdiler.

ARIZA GİDERMEK İSTEYEN ELEKTRİKÇİ AKIMA KAPILDI
ARIZA GİDERMEK İSTEYEN ELEKTRİKÇİ AKIMA KAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 17:51:04
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 19:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?