1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Emniyet müdürü broşür dağıttı

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, vatandaşların trafik kurallarına uymalarını sağlamak için kent merkezinde broşür dağıttı.

Toplum Destekli Polis ekipleri ile birlikte dağıtılan broşürlerde yayaların ve şoförlerin uyması gereken kurallar yer alıyor. Vatandaşlara broşür dağıtan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, broşür verdiği vatandaşlara, trafik kurallarına uymaları konusunda sözlü uyarıda da bulundu.

Trafik kazalarını azaltmak ve vatandaşları trafik kurallarına karşı bilinçlendirmek için şehir merkezinde kurullara uyarıcı broşür dağıttıklarını söyleyen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam,"Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ve İçişleri Bakanlığı’nın üzerinde durduğu konu olan trafik kazalarını azaltmaya çalışıyoruz. Özellikle son bir aydır olağanüstü bir gayret ile arkadaşlarımız çalışıyor. Adıyaman asayiş, kaçakçılık ve vatandaşlarla ilişki noktasında iyi bir yere geldi. Trafikte de önlemler alındı ama istenilen yere gelinemedi. Adıyaman'da trafik bilinçsizliği var. Broşürlerde yayaların ve şoförlerin uyması gereken kuralları var. Bu broşürleri şehrin belirli yerlerine afiş olarak asacağız. Motosiklet ve bisiklet kullanımında ciddi bir sıkıntılar var. Bisiklet ve motosiklet sürücüleri kendilerini araç olarak görmüyorlar. Bizim amacımız insanlar evlerine kendileri gitsin, kara haberleri gitmesin. Bunun için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 18:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?