7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Emniyet müdürü sorun dinledi

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Adıyaman'ın Kahta ilçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan, Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Kahta ilçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan, Cumhuriyet mahallesi Muhtarı Ali Atıcı ile bir araya gelerek mahalledeki sorunlar hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleri burada İlçe Emniyet Bülent Erkan'a mahallenin tüm sorunlarını ileten mahalle sakinleri, sorunlarının giderilmesini istediler.

Cumhuriyet Mahallesinde evinin damı çöken 6 çocuk sahibi 54 yaşındaki Sadık Dirici'nin evini ziyaret eden Bülent Erkan aileye gerekli yardımı yapacaklarını söyledi. Karşılaştığı manzara karşısında oldukça üzülen Bülent Erkan işsiz olan babaya evinin damını onaracaklarını ifade etti.

Bülent Erkan, müdürlük içersinde vatandaşlara hizmet verecek yeni bir birim oluşturulacağını belirterek, oluşturulacak birim kurumlar arasında vatandaşların daha rahat işlerini halletmelerini sağlayacağını söyledi.

Erkan, "Bunu için İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir odayı düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın gelip hem dertlerini anlatacakları hem de oturup çay içebilecekleri bu birimde toplum destekli polis arkadaşlarımız görev yapacak. Bu birimle birlikte düzenlediğimiz mahalle toplantılarında bize yöneltilen fakat bizimle alakalı olmayan talepleri de yerine getirmiş olacağız" dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:45:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 21:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?