2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Emniyet Müdürü'nden uyarı

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, amatör ligde mücadele eden takım antrenörler ve kulüp başkanları ile bir araya geldi.

Polisevi GAP Konferans salonunda kulüp başkanları ve takım antrenörleri ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, sporda 'şiddete hayır' mesajı verdi. 29 Kasımda oynanan karşılaşmalarla başlayan Adıyaman Amatör Ligi’nde şiddet yaşanmaması için konferans veren Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, futbolun ve sporun güzelliklerini anlattı. Sporun barış ve kardeşlik olduğun hatırlatan Emniyet Müdürü Sağlam, "Sporun en güzeli centilmence olanıdır" dedi.

Spor müsabakalarında şiddeti önlemek için her ay İl Spor Güvenlik Kurumu’nun toplandığını vurgulayan Emniyet Müdürü Sağlam, "Sporda şiddet sadece Adıyaman'ın değil, Türkiye'nin sorunudur. Oyuncular, yönetim veya taraftarlar zaman zaman tahrik edilmek isteniyor. Buda sporda şiddete neden oluyor. Futbol karşılaşmalarında mücadele eden iki takımında taraftarı bulunmaktadır. Takımlar sahaya çıktıklarında iki takım taraftarlarını da selamlarlarsa ve centilmence bir maça çıkarlarsa sporda şiddet yaşanmaz" diye konuştu.

Ayrıca Emniyet Müdürü Sağlam, geçen sezon sporda yaşanan şiddet olayları nedeniyle 9 kişiye cezai işlem uygulandığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?