1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Emniyet Müdürü'ne veda yemeği

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a protokol üyeleri veda yemeği verdi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğünde, TPAO Bölge Müdürü Besim Şişman ve Vali Ramazan Sodan tarafından verilen yemeğe protokol üyeleri ve kurum müdürleri katıldı. Yemek sonrası konuşan Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'da başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Emniyet Müdürü Sağlam'ın mütevazi kişiliği, dürüst yönetimi ve gösterişte uzak tavrıyla Adıyaman halkının beğenisini kazandığını ifade eden Vali Ramazan Sodan, Diyarbakır halkı ile de bütünleşerek iyi bir hizmet vereceğine inandığını kaydederek, "Ülkemizin kalkınması için görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevlerimiz de dünyada ki yaşamımız gibi geçicidir. Emniyet müdürümüzün de görevini en iyi şekilde yaptığını gördük. Yolu açık olsun, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman ise Emniyet Müdürü Sağlam'ın ülke menfaatleri adına fayda sağlayacağını vurguladı. Ülkenin kalkınması için sağlam kişilerin sağlam yerlere atanması gerektiğine dikkat çeken TPAO Müdürü Besim Şişman, "Kendim ve Adıyaman halkı adına üzülürken, kendisi ve Diyarbakır adına sevinçliğim. Adıyaman'da başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Diyarbakır'da da bu başarılı çalışmaların süreceğine inanıyorum. Bütün mazlumların gözü Türkiye topraklarındadır.150 yıllık bir uykudan uyanıyorum. Her kentin çalışkan ve dürüst insanlara ihtiyacı var. Yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Adıyaman'ın insanı ile güzel, toprağı ile verimli ve kötülüklere yer vermemiş bir kent olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyaman'ın güzel ve kaliteli hizmetlere layık olduğunu dile getirdi. Adıyaman'da polis-vatandaş el ele çalıştıklarını ifade eden Sağlam, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben göreve geldiğimde Adıyaman çok kötü bir yerde değildi ama daha iyi yerlere geldi. Bundan sonrada bu ivmenin yükseleceğine inanıyorum. Adıyaman'a tayini çıkan yeni emniyet müdürü ile Kocaeli'nde beraber çalışmıştık. Onunda Adıyaman'da güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Adıyaman vatandaş benim polisim anlayışındadır. Bu anlayışla halk hizmete layıktır."
Öte yandan yemek sonrası Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a Vali Ramazan Sodan vazo hediye ederken, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman tarafından da plaket ile düşüncelerinin yazılı olduğu bir çerçeve hediye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 12:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?