1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Emniyet'te heyecanlı dakikalar

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 164. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde patlatılan şüpheli paket heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Polis haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergi açılışı yapıldı. Polislerin kullandıkları silah ve malzemeler bahçede açılan çatırda sergilendi. Sergiyi gezen Polis Amca İlköğretim Okulu öğrencileri için emniyet müdürlüğü bahçesinde şüpheli paketin patlatılması heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve müdür yardımcıları tarafından açılışı yapılan sergiye öğrenciler büyük ilgi gösterirken, özellikle silahlar dikkat çekti.

Serginin açılışında konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Polis Teşkilatının kuruluşunun 164. yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek,

"Vatandaşa güven duygusunu aşılamak için böyle bir serginin açılışını yaptık. Sergide polis ve polisi tanıtıcı broşürlerin yanı sıra silahlar sergileniyor. Her şey daha güzel ve daha güvenli bir Adıyaman için diyoruz. Vatandaşımız polisiyle güven duysun. Çünkü Adıyaman bugün gecen güne göre daha güvenlidir" dedi.
Serginin gezilmesinin ardından bomba imha uzmanı, kontrollü olarak fünye ile şüpheli paket patlattı. Patlamayı izleyen öğrenciler, patlamanın sesi ve etkisiyle korkunca çığlık attı. Öğrenciler çok korktuklarını ve patlamanın etkisi ile çıkan sesin bu kadar yüksek olduğunu bilmediklerini belirttiler. Polis Haftası dolayısı ile gösteri amaçlı düzenlenen etkinliği ilgiyle izleyen öğrenciler heyecanlı dakikalar yaşadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?