6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Emniyette terfi heyecanı

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ HEYECANI

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapılan 12 personelin yeni rütbeleri düzenlenen tören ile takıldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 1 kişi 4. sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3 kişi emniyet amirliğinden 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3 kişi baş komiserlikten emniyet amirliğine, 5 kişi ise komiserlikten baş komiserliğe yükseldi.

Polisevinde düzenlenen rütbe terfi törenine Vali Ramazan Sodan, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Habip Atasoy, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, bazı ilçe kaymakamları, sivil toplum kuruluşları başkanları, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, rütbe alan personel ve eşleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan rütbe terfi töreninin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, rütbe terfi törenine katılan davetlilere teşekkür ederek, "Bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere, şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına saygı ve şükranlarıma sunarım. 12 personelimiz bulundukları rütbelerden bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazanmışlardır. Kendilerini ve en büyük destekçileri olan ailelerini bu başarılardan ötürü

kutluyorum. Türk milleti, polisine her zaman güvenmiş ve her turlu desteği vermiştir. Polis teşkilatımızın da milletimizin duyduğu bu güveni korumak ve milletimize en iyi hizmeti vermek için gayret etmektedir. Adıyamanlılar polisimizin başarılı çalışmalarını yakından, dikkatle izleyerek, moral ve destek verdiklerini görüyor, bu nedenle sevgili Adıyamanlılara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Ramazan Sodan ise konuşmasında, halkın huzur ve güveni için kendi canlarını hiçe sayarak görev yapan polis teşkilatını kutlayarak, polisin görevinin hem zor hem de kutsal olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye yükselen personelin apoletleri protokol üyeleri tarafından takıldı. Apoletlerin takılmasının ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ HEYECANI
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE RÜTBE TERFİ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:33:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 23:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?