6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Emniyetten bayram uyarıları

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, bayram süresince vatandaşların trafik kurallarına uymasını isteyerek, art niyetli kişilere karşı duyarlı olunmasını istedi.


Kurban Bayramı öncesi Hoca Ömer Mahallesi'nde bulunan kıraathanede huzur toplantısı düzenleyen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, mahalle sakinlerinin ve kıraathanede bulunan vatandaşların sorunlarını dinledi. Polis halk ilişkini geliştirmek için düzenli olarak huzur toplantısı düzenleyen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, bayram öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşların iyi bir bayram geçirmesi için asayiş ve trafik yönünden önlemler alınması gerektiğini vurgulayan Sağlam, "Bayram süresince vatandaşların akraba ve arkadaş ziyaretine gitmesini fırsat bilen art niyetlilere karşı gerekli önlemleri almamız gerekiyor. Hırsızlık, sahtecilik, yan kesicilik olaylarına karşı kişisel tüm tedbirleri almalıyız" dedi.


Trafik kazalarının en aza indirilmesi için kurallara uyulmasını isteyen Sağlam, "Bayram tatili ve ziyaretlerine gidenler, trafik kurallarına ne kadar uyarsa kazalar o kadar azalır. Bayramda trafik kurallarına uyalım ve kazaların olmadığı bir bayram yaşayalım. Hiçbir vatandaşımıza kara bir bayram yaşatmayalım" şeklinde konuştu.


Toplantıda, Emniyet Müdürü Yardımcısı İbrahim Şenöz, Asayiş Şube Müdürü Ünfan Kaya, Trafik Tescil Şube Müdürü Ahmet Canöz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Fatih Çankaya, Toplum Destekli Polis Büro Amiri Doğan Doğan'da hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 11:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?