1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Emniyetten huzur toplantısı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından huzur toplantısı düzenlendi.

Fatih Mahallesi Özlem Kıraathanesi'nde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Şenöz, Asayiş Şube Müdürü Ünfan Kaya, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Doğan Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Huzur toplantısında bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, vatandaşlara yapmış oldukları çalışmaları anlatarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sağlam, "Suçların azalması için hem polisin hem de vatandaşların duyarlı olması gerekiyor. Her şeyi güvenlik kuvvetlerinden beklemek yanlış olur.

atandaşların da polis ile birlikte el ele verip, suç ve suçlulara karşı hareket etmesi gerekiyor. Toplum merkezlerine gidin, kendinizi yetiştirin. Eğitimli olmak her zaman iyidir. Sigara içiyorsanız çocuklarınız yanında içmeyin. Okuma yazma bilmiyorsanız ücretsiz okuma yazma kurslarına gidin. Toplum olarak suçlulara karşı duyarlı olursak, suç olayları yaşanmaz. Her zaman duyarlı bir toplum olun. Özellikle çocuklarınızın eğitimine dikkat edin, mutlaka okutun, arkadaş çevresine dikkat edin. Çocuklarınızın gezdiği arkadaş çevresi çok önemlidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 14:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?