6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Emniyetten kavga açıklaması

EMNİYETİN 'KAVGA' AÇIKLAMASI

Adıyaman'ı adeta savaş alanına döndüren çok sayıda gözaltıların olduğu, çok sayıda yaralının bulunduğu kavgayla ilgili Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kavga olayının ardından 26 kişi yakalandı.

Kavga olayı konusunda bilgilerin yer aldığı açıklamada, ilk kavganın saat 10:00 sularında meydana geldiği bildirildi. Hoca Ömer Mahallesi Atatürk Caddesi Adıyaman Belediyesi önünde meydana gelen kavganın nedenini 'stant kavgası' olarak gösteren açıklamada, olay şöyle anlatıldı:"Dündar elektronik önünde telefon standı kuran stant sahibi D.K.'ye Zabıta Komiseri İ.G. ve yanında bulunan yakın arkadaşı olan ASH Temizlik

Firma Bölge Müdürü olan A. Z.F. Ş.G.G. ile Adıyaman Belediye Zabıta Amiri M.N.Ö. Zabıta Memuru A.Ç. M.A.. İ.G. ve İ.Ç. isimli şahıslar tekrar standın kaldırılması hususunda Dündar elektronik isimli iş yerine gitmelerine müteakip aralarında çıkan tartışma sonucu kavga çıkmış ve kavgadan dolayı taraflar Eskisaray Polis Merkezi Amirliğine gerekli tahkikatın yapılması için intikal ettirilmiş, taraflar hakkında Eskisaray Polis Merkezi Amirliğince ayrıca tahkikat yapılmakta iken 22 Eylül 2010 günü saat 12:00 sıralarında haber merkezinin ilimiz Adıyaman Belediyesi önünde kavga olayının olduğunu ve bu kavganın aynı günün sabah saatlerinde Belediye Zabıta görevlileri ile vatandaşlar arasında meydana gelen kavga olayının devamı olduğunu bildirmesi üzerine bahse konu yere görevli ekiplerimiz intikal etmiş ve olayın tarafları olan, F.G, E.Ç, Z.G.,M.N.G, Y.G.,M.K., İ.Ç., S.E, M.İ.Ç, M.S.G, A.A.G, R.A.G,,A.Ö, A.S.G isimli şahıslar yakalanmışlar ve şahıslardan E.Ç. isimli şahıs ilimiz 82. Yıl Devlet hastanesinde, M.K, Z.G.,Y.G ve M.N.G isimli şahıslar ile ilimiz devlet hastanesinde yaralanmalarına müteakip müşahede altına alınmışlardır" denildi.

Ayrıca olayla ilgili tahkikatın devam ettiği kaydedilirken, olayda ele geçirilen sopa, tüfek ve kesici aletler teşhir edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 17:43:00
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 19:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?