1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Emniyet'ten servis şoförlerine uyarı

Adıyaman’da 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, okul servis şoförleri ile bir toplantı düzenledi.


Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, servis şoförlerine her şeyden önce can taşıdıklarını hatırlattı. Servis şoförlerini yarının büyüklerine örnek olmaya davet eden Sağlam, minik öğrencilerin bazen servis şoförlerini kendilerine örnek aldığının altını çizdi.


Servis şoförlerinin bazı hal ve hareketlerinin öğrencilere yansıdığını sözlerine ekleyen Emniyet Müdürü Sağlam, araç içerisinde yapılması gerekenler şoförlere anlatarak şunları söyledi, "Toplantının amacı bu günün büyüklerinin, yarının büyüklerine örnek almasıdır. Araç şoförleri servislerinde bulunan öğrencilere daha dikkatli davranmaları gerekiyor. Davranışların yanı sıra öğrencilerin yanında uygunsuz konuşmamalar yapılmamalı, elbiselere özen gösterilmelidir. Yarının şoförlerine hatalı sollama, aşırı hız ve ışık ihlalleri öğretilmemelidir. Uygunsuz ve yüksek sesle müzik çalınmamalıdır. Emniyet kemerlerinin takılması konusuna dikkat edilmelidir. Bu konularla ilgili olarak denetimlerimiz kesintisiz ve yoğun bir şekilde yapılacak. İstenilen hususlar ve can güvenliği konularında taviz verilmeyecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 23:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?