1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Engelliler hayal kırıklığına uğradı

Güneydoğu Ortopedik Engelliler tarafından düzenlenen açık hava konserine ilginin az olması, ortopedik engellileri hayal kırıklığına uğrattı.

Güneydoğu Ortopedik Engelliler Genel Merkezi tarafından Pop Müziği Sanatçısı Murat Başaran, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurettin Rençber ve Gülistan Yaşar ile Mahalli Ses Sanatçısı Mehmet Arslan'ın da katılımı ile gerçekleştirilen açık hava konseri, ortopedik engellileri hayal kırıklığına uğrattı. Ortopedik engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için gerçekleştirilen konsere 10 bin adet bilet yaptıran Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Abidin Harputluoğlu, bu biletlerin sadece 2 bin 500 adetinin satıldığını dile getirdi.

Konser sırasında katılımın 4 bini aştığını belirten Başkan Harputluoğlu, görüntünün kendilerini yanılttığını ve biletsiz vatandaşların içerisinde çoğunlukta olduğunu dile getirerek, "Konserimize 4 bini aşkın kişi katılmıştı. Fakat biletlerin sayımları yapıldığında 2 bin 500 adetinin satıldığını gördük. Biletsiz vatandaşların içeriye girmeleri veya alınmaları hesaplarımızda bizleri yanılttı. Biz neden bu ilgiyi göremedik. Başta siyasi parti temsilcilerimiz, iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kurum amirlerimizin bu konuya ilgi göstermediklerini açıkça söyleyebilirim. 5 bin 500 YTL dolayında zarar içerisine girdik. Bu zararı nasıl karşılayacağız bilmiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET ŞİMŞEK IP: 85.104.111.xxx Tarih : 12.06.2008 11:01:42

YAZIKLAR OLSUN DEMEK! İNSANLARIN ENGELLİLERE VERDİĞİ ÖNEM BU KADARMIŞ GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN.ADIYAMAN'DA OLAN BÜROKRASİLER NERDE,SİYASİ PARTİLERİN TEMSİLCİLERİ NEREDE,İŞ ADAMLARI NEREDE,SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ TEMSİLCİLERİ NEREDE ADIYAMAN HALKI ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE BU KADAR DUYARSIZ KALMAMALILAR.DÜŞÜNSELER HER SAĞLAM İNSAN BİRER ENGELLİ ADAYIDIR.HADİ HEP BİRLİKTE YARDIMCI OLALIM İNTERNETTEN BAKTIM YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILMIŞ BEN YARDIM ETTİM SİZLERDE YARDIM EDERSENİZ ÇOK İYİ OLUR AKBANK ADIYAMAN ŞUBESİ HESAP NO:71987