6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Erdemoğlu öğrencileri sevindirdi

ERDEMOĞLU AİLESİNİN EĞİTİME KATKILARINI SÜRDÜRÜYOR

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Erdemoğlu, Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlköğretim Okulu'na çeşitli yardımlarda bulunarak hem öğrencileri hem idarecileri sevindirdi.

Ali Erdemoğlu, 12 adet laptop bilgisayar, 16 adet projeksiyon cihazı, 13 kameralı güvenlik sistemi, özel günlerde kullanılmak üzere ses sistemi, okulun halk oyunları ekibi için kıyafet, elektrik kompanzasyon panosu, tuvalet ve banyolara sineklik ve bütün sınıflara siyah perde yardımında da bulundu. Malzemeleri Ali Erdemoğlu adına Besni Merinos Fabrika Satış Mağazası Müdürü Musa Karakuş, Okul müdürü Murat Canpolat'a teslim etti.

Besni Merinos Fabrika Satış Mağaza Müdürü Musa Karakuş yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu geçtiğimiz günlerde Gülüsüm İbrahim İlköğretim Okulunu ziyaret etmişti. Ziyareti sırasında okuldaki eksiklikleri fark eden Ali Erdemoğlu, kendi isimlerini taşıdığı için ayrı bir önemi olan okulu biraz daha güzelleştirmek ve modernize etmek istedi. Bu konuda okul idaresinden okulun eksiklikleri hakkında bilgiler aldı ve eksik malzemeleri temin ederek hafta içerisinde mağazamıza gönderdi. Biz de malzemeleri okul Müdürü Murat Canpolat'a teslim ettik. Okulumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Konu eğitim olunca Ali Erdemoğlu yok demeyi bilmiyor" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Doğan ise Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu'nun okulun hemen hemen bütün eksikliklerini giderdiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:38:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 21:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?