1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Erkan Mumcu ders anlattı

ERKAN MUMCU ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ'NDE

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Adıyaman Üniversitesi'ne gelerek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin hukuk dersinde 'Yargı Örgütü' konulu dersi anlattı.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz'ü ziyaret ederek, üniversitenin onur defterini imzaladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Betül Duman'ın daveti üzerine gelen Erkan Mumcu'ya Rektör Gündüz tarafından Adıyaman Üniversitesi'nin gelişimi ve hedefleri hakkında brifing verildi.

Senato salonundaki brifingden sonra Rektörlük makamında üniversitenin onursal defterini imzalayan Mumcu, daha sonra meslek yüksekokulu atölyelerini gezdi.

Erkan Mumcu, Adıyaman Üniversitesi'nin sergilediği gelişmelerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Adıyaman Üniversitesi kısa zamanda büyük gelişmeler sergilemiş. 3 yıllık bir üniversite olarak sağlanan büyük başarıdan dolayı başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz olmak üzere üniversite yönetimini tebrik ediyorum. Eminim Adıyaman Üniversitesi Adıyaman'ın da hakkettiği yere gelmesinde lokomotif görevi görecek" dedi.

ERKAN MUMCU ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ'NDE
ERKAN MUMCU ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ'NDE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 17:04:05
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 09:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?