1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Ersoy ATSO'ya veda etti

15 yıldır Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı görevini yürüten Zafer Ersoy, veda etti.

Yapılan ATSO seçimlerinde aday olmadığını açıklayan eski ATSO Başkanı Zafer Ersoy, başkanlığa veda ederken, yola ATSO meclis üyeliği ile devam edeceğini söyledi. 15 yıldır ATSO Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü hatırlatan Zafer Ersoy, görev yaptığı süre içerisinde Adıyaman'ın menfaati için çalıştığını belirtti. Ersoy'un başkanlık görevi altında yaptığı son basın açıklamasında duygu dolu anlar yaşandı. Oda olarak Adıyaman'da sosyo-ekonomik ve kültürel çalışmalar yaptıklarını dile getiren Ersoy, 15 yıldır kendisini başkanlık görevine layık gören herkese teşekkür etti.

ATSO Başkanlığı altında Adıyaman istihdamına katkı sağladığına yürekten inandığını vurgulayan Zafer Ersoy, "Yaptığım başarılı çalışmalar için kimseden teşekkür beklemiyorum. Ama güzel hizmetler karşısında bana dua etsinler" dedi.
ATSO başkanlığına yıprandığı için yeniden aday olmadığını savunan Ersoy, ATSO meclis üyeliğinin devam edeceğini kaydederek, "Bu bir yarıştır. Adaylığını açıklayan kişilerde değerli ağabeylerimizdir. Hepsi sektörlerinin en iyileridir. Görevim boyunca çok yıprandım. Artık ticaret hayatına yeninden dönmek istiyorum. Bu yarışı kim kazanırsa tecrübemi onunla paylaşmaya hazırım. Bana ihtiyaç duyulan her alanda katkı sağlamaya hazırım. Burası maaşlı bir mekan değil. Burada adaylığını açıklayan ve göreve talip olan herkes gönüllüdür. Zaten seçimlerde oldukça demokratik bir havada geçiyoruz. Bundan sonra amacım topluma hizmet etmektir. Yarım kalan projelerimi seçilecek olan başkanla birlikte tamamlayacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 21:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?