1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Eski tüfekler buluştu

Geçmiş yıllarda Adıyaman'da spor yapan kişiler, kendileri adına verilen yemekte biraya geldiler.

Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Spor Kulüpleri Derneği tarafından Bozdoğan Otel'de eski sporculara ve spor camiasına yönelik verilen yemeğe Vali Yardımcısı Aydın Börü, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Defterdar Şefik Tongal, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan ve dernek üyeleri katıldı. Yıllar sonra ilk kez biraya gelen eski sporcular sohbet ederek, hasret giderdiler.

Gecesinin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Bedir Kızıl, geceye Adıyaman'ın spor camiasına hizmet eden kişilerin katılımı ile gerçekleştiğini söyledi. Adıyaman'ın spor alanında çok önemli başarılara imza attığını kaydeden Kızıl, kentte bazı spor alanlarında eksiklikler bulunduğunu belirtti.

Türkiye'nin spor branşlarında gelişmeler sağladığını ifade eden Vali Yardımcısı Aydın Börü ise, sporda başarının tesis ve alt yapıyla ölçüldüğünü ve bu sıkıntıların bütün çalışmalara rağmen giderilemediğinin altını çizerek, SODES kapsamında Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ın çok önemli projelerinin olduğunu vurguladı. Ayrıca Adıyaman'ın baraj ve göl kenti olduğunu dile getiren Börü, burada su sporlarına da önem verilmesi gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?