2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Eski vekil Göksu'ya görkemli karşılama

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Adıyaman eski Milletvekili Mahmut Göksu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çok sayıda partili ve vatandaşlar tarafından görkemli bir şekilde karşılandı.

Kahta ilçesine gelerek, ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyeleri, TOKİ tarafından yaptırılan konutlar ve inşaat halindeki ilköğretim okullarını gezen Göksu'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gölbaşı ilçesi Harmanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Azık, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Cuma Karais, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Yusuf Turanlı, İl daimi encümenleri ve çok sayıda partili ve vatandaşlar Göksu'ya ziyareti esnasında eşlik etti. Ziyaret ettiği yerlerde yetkililerden bilgi alan Göksu, özellikle tekstil fabrikasında çok sayıda kişinin çalışmasının kendisini memnun ettiğini ifade etti.

Mahmut Göksu, "Milletvekili dönemimde yaptığım her işi kendi işim gibi gördüm ve öyle ilgilendiğimi herkes biliyor. Adıyaman'a ve Kahta'ya hizmet getirmek için partili arkadaşlarımla birlikte gece gündüz durmadan çalıştık, çaba gösterdik. Şimdi burada faal durumda olan bir tekstil ve bu tekstilde çalışan yüzlerde insana ekmek kazandırmış bulunmaktayız. TOKİ tarafından yaptırılan konutlar ve bu alanda bir ticaret merkezi ile ilköğretim okulu yaptırdık. Halkımız neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Milletvekilliği dönemlerimde vatandaşları ziyaret ediyordum. Bugün dün gibi, halen gelip halkı ziyaret ediyorum. Alnım ak başım dik, halka hizmet etmek ve onların hayır duasını almak bize yeter" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 17:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?