1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Eskrimciler turnuvaya hazır

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde çalışmalarını sürdüren eskrimciler Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan uluslar arası eskrim turnuvasına yoğun bir tempo ile hazırlanıyor.


Her yıl geleneksel olarak yapılan uluslar arası eskrim turnuvasına Gölbaşılı eskrim sporcuları süper minik ve minik kategorisinde katılacak. Turnuvanın hazırlıklarını sürdüren sporcular 23 Nisan'da yapılacak olan müsabakalarda Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.


Eskrim Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Hayber ise amaçlarının bu sporla daha fazla kişiyi tanıştırmak olduğunu belirterek, "Antalya'da ki turnuvaların ardından Bursa, İzmir ve Afyonkarahisar'da eskrim turnuvaları olacak. Bu turnuvalardan da başarıyla dönmeyi umuyoruz. Gölbaşı ilçesinin ardından Adıyaman'da da başlattık" şeklinde konuştu Müsabakaya yoğun bir tempo ile hazırlandıklarını belirten Eskrim Antrenörü Vefai Turgay, hedeflerinin bu sene üst sıralarda yer edinebilmek olduğunu ifade ederek, "Turnuvaya 10 veya 15 sporcuyla katılacağız.Gölbaşı'nda eskrim sporuna ilgi gün geçtikçe artıyor. Bu yıl minikler ve süper minikler kategorilerinde yarışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 13:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?