1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

ESOB yeni binasına taşındı

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ESOB), yeni binasına taşınarak ilk toplantısını düzenledi.

Daha önceden 174 metrekare alana sahip binada esnaf ve odalara hizmet veren Adıyaman ESOB, 850 Bin YTL'ye mal olan bin metrekarelik yeni binasında hizmet vermeye başladı. ESOB Başkanı Mustafa Salman Başkanlığı'nda oda başkanları ilk toplantısını yaptı. Yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla yapılan toplantı sonrasında Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kasım Tekin, Halk Bankası Müdürü Tahir Yıldız ve oda başkanlarının katıldığı yemekli toplantı düzenlendi.

Adıyaman ESOB Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman'da yaklaşık 15 bin esnafın olduğunu ve kendilerinin bu esnafları temsil ettiğini belirterek, "Esnafımıza yakışmayan bir binada hizmet vermeye çalışıyorduk. Yönetim kurulumuz ve oda başkanlarımızın desteğiyle esnafımıza yakışan bir binada hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. 3 katlı binamızda idari birimlerimiz ve konferans salonumuz ile birlikte teras katta yaptığımız tadilatlarla toplam 850 Bin YTL'ye mal oldu. Binanın yapımında maddi ve manevi konularda her zaman yanımızda bulunan Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise Adıyaman ESOB'un geniş bir kitleyi temsil ettiğini ve esnafa yakışır binada hizmet vermesinden dolayı yöneticileri kutladığını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 18:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman namık DİLEK IP: 88.252.21.xxx Tarih : 19.03.2008 16:21:40

Sivil toplum kuruluşlarının sağlıklı bir ortamda çalışması ve hizmet vermesi çok güzel bir olgu, gel gelelim bu kuruluşların temsil ettikleri camiaya karşı olan sorumluluklarına, şu zamanda Adıyaman esnafı kan ağlıyor, siftahsız geçen haftalar, bankalara olan borçlarını ödeyemeyen esnafın sorunları bu sorunları yazarsak çok daha uzun olur, esnafın skıkıntısını giderecek çözümlerin bulunması ve uygulanması bu çözümler için yetkililerin, Milletvekillerinin harekete geçirilip rahatlatma sağlanması sivil toplum kuruluşlarının görevidir. tekrar yeni idare binalarının hayırlı olmasını diliyor Adıyamanımız için acil ekonımik çözümler beklendiğini hatırlatıyorum.