4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Evi yanan aileye belediye sahip çıktı

Adıyaman Belediyesi, yangında evi ve eşyalarını kaybeden bir aileye sahip çıktı. Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’da 3 gün önce Naim Erdil’in evinde elektrik kontağından yangın çıkmış ve Erdil ailesinin tüm ev eşyaları yanmıştı.

Can kaybının olmadığı evde 8 milyar 500 milyon zarar meydana gelmişti. Kış ortasında ortada kalan aile, belediyeye ait bir eve yerleştirildi ve evin içini dayanıp döşendi.

 Adıyaman Belediyesi Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman’da çok sayıda evsiz ailenin bulunduğunu belirterek, "3 gün önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda evi kullanılmaz halde olan aile çok perişan durumdaydı. Onların bu kış ortasında dışarıda kalmasına tahammül edemezdik. Adıyaman Belediyesi’ne ait Al-Getir, Gel-Götür Servisi’nden ev eşyası temin ettik. Mülkiyeti Adıyaman Belediyesi’ne ait bir eve yerleştirdik. Bizler sosyal belediyecilik anlayış ile göreve başlamıştık. Tabii ki mağdur aileye sahip çıkmak zorundayız. Biz elimizden geleni yaptık. Adıyamanlı iş adamlarına buradan çağrıda bulunuyorum. Bu tür ailelere yardım elini uzatsınlar" dedi.

adıyaman
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 15:27:48
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 13:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?