6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Evine dön İpek!

16 YAŞINDAKİ KIZ SEVDİĞİYLE KAÇTI

Adıyaman'da babasıyla yaşayan 16 yaşındaki genç kız sevdiği kişiyle kaçınca babası perişan oldu.

Edinilen bilgiye göre, İmamağa Mahallesi'nde oturan Ziya Ateş, 4 yıl önce eşinden ayrılınca kızı İpek Ateş'le yaşamaya başladı. İddiaya göre, geçtiğimiz hafta Ziya Ateş'in işe çıkmasının ardından 16 yaşındaki kızı İpek Ateş, eşyalarını toplayarak evden ayrıldı. Ziya Ateş, kızının eşyalarını toplayarak evden ayrılması üzerine durumu polise bildirdi. Baba Ateş, kızının evden ayrılmadan bir gün önce kimliğini istediğini ve tartışma yaşadıklarını belirterek, kızının bir erkekle kaçtığını ifade etti.

Kızının tekstil fabrikasında çalıştığını belirten Ateş, "Kızım bazı günler mesaiye kalıyorum diyerek eve geç geliyordu. Geceleri telefonla görüşüyordu. Ben o zaman kızımın biriyle gönül ilişkisi olduğunu anlamıştım. Kızımın gidişine çok üzüldüm. Kızım beni çok severdi. Kızım olmadığı için eve gelmek bile istemiyorum" dedi.

Ateş, "Kızım evden ayrılmasının ardından bir kişi beni aradı ve kızımla birlikte olduğunu ve merak etmememi istedi. Ben kızımın evine geri dönmesini istiyorum. Onu çok özlüyorum" şeklinde konuştu.

16 YAŞINDAKİ KIZ SEVDİĞİYLE KAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 17:29:01
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 19:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?