1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Eylül'ün ilk meclis toplantısı

Adıyaman’da İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilk oturumuna katılan AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi’nin kırsal bölgelerde yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantı salonunda İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Acar başkanlığında toplanan meclis üyeleri gündeme ilişkin maddeleri görüşerek karara bağladı. Eylül ayı toplantılarının ilk oturumuna AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı Lütfullah Ayhan ve Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ile birlikte katıldı. Gündeme ilişkin maddeleri görüşen meclis üyeleri Çingil Mezrası'nın Damlacık Köyü'nden ayrılarak Işıktepe adıyla bağımsız köy olma talepleri görüşüldü. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan ve okunan rapor sonrası meclis üyeleri mezranın köy olmaması yönünde karar aldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti iktidarının merkezi ve mahalli anlamda büyük hizmetler yaptığını vurgulayarak, "Meclisin tatile girmesiyle birlikte, kırsal bölgelerde günlerden beri dolaşıyor ve seçmenlerin sıkıntı ve sorunlarını dinliyoruz. İl Genel Meclisi’nin gayretli çalışmalarıyla özellikle kırsal bölgelerde yapılan hizmetlerden vatandaşımız çok memnun. Köy gezilerinde sizlerin yaptığı hizmetlerin rahatlığını hissediyoruz. Çok güzel ve uyumlu bir çalışma sergileyen meclis üyelerini kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?