1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Failler yakalansın!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Ozan köyü Maltepe mezrasında geçtiğimiz hafta meydana gelen silahlı saldırıda kardeşi hayatını kaybeden, kendisi de ağır yaralanan şahsın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Ozan köyü Maltepe mezrasında geçtiğimiz hafta meydana gelen silahlı saldırıda Hikmet Darılmaz (53) hayatını kaybederken, kardeşi Adnan Darılmaz ağır yaralanmıştı. Olayın faillerinden C.A. isimli zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, M.S. adlı şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Sevk edildiği Adıyaman Devlet Hastanesi'nde 4 gün yoğun bakımda kalan Adnan Darılmaz'ın ise yoğun bakımdan çıkartıldığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Adnan Darılmaz'ın başından bir an olsun ayrılmayan kardeşi Ethem Darılmaz, olayın faili olan M.S. isimli şahsın hala yakalanamamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, failin ve azmettiricilerin yakalanması ile acılarının azda olsa hafifleyeceğini söyledi. Darılmaz, "Polis ekipleri görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın azmettiricisi ve faillerini biliyor. Olayın failleri açıkta geziyor. Bu olayın büyümemesi için faillerin ve azmettiricilerin bulunmasını istiyoruz. Bir ağabeyimi kaybettim, birisi yeni yoğun bakımdan çıktı. Biz acımızla yaşıyoruz. Acımızın hafiflemesi için faillerin yakalanmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden daha fazla gayret göstermelerini bekliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 17:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?