6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Feci Trafik kazası: 1 ölü 44 yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde yolcu otobüsünün buzlanma sebebiyle kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 44 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan E.V. idaresindeki 34 RVP 77 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma sebebiyle Gölbaşı İlçesi Haydarlı mevkiinde yoldan çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası otobüste can pazarı yaşanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kazada ilk belirlemelere göre otobüs altında kalan bir kişi öldü, 44 kişi de yaralandı. Kazada yaralananların bazılarının isimleri ise şöyle:
"Ebide Özkan, Hamide Ekici, İbrahim Alagöz, Ümet Mengütemur, Berfin Mengütemur, Türkan Mengütemur, Resul Mengütemur, Burcu Kahraman, Bilal Kahraman, Abuzer Çalgıcı, Yusuf Güngör, Mehmet Güngör, Hüseyin Akgün, Yılay Özcan, Fatma Şaş, Ayşe Metin, Burcu Metin, Mustafa Ümüt Çimenlik, Umutcan Metin, Edip Van, Onur Akgül, Mustafa Esrsin Kuzu, Akın Akgül, Abdullah Fatih Özcan, Ahmet Sülen, Murat Kütük, Mehmet Sarıcayan, Cuma Gürgüce, Bilal Karakoç, Mahmut Nedim Yenier, Levent İnce, Döne Solmaz, Tuba Şahin, Sinem Hacerli ve Hacı Bayram Gürgece."
iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 11:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BARIŞ MAHMUT YURDUN IP: 85.99.97.xxx Tarih : 29.01.2007 12:47:06
Elbette ki böyle üzücü olayları hiçkimse istemez..Ama unutulmasın ki bu kazaları yapanlar da birer yuva sahibi..Onlar da eminim üzgünler,kaldı ki yıllarca karda,buzda,yağmurda,çamurda bizi tüyümüze zarar vermeden getirip götüren otobüs şöförleriydi yine..Allah kimseye böyle bir üzüntü vermesin..Ölenin ailesine sabırlar, tüm yaralılara ve firma çalışanlarına geçmiş olsun...